Telefoon, internet en TV

We kunnen inmiddels niet meer zonder een telefoon en een goede internetverbinding. Om in contact te blijven hebben we tegenwoordig niet altijd een vaste telefoon meer nodig, maar een goede internetverbinding is een must. Iedereen wilt graag een snelle verbinding en zonder haperen een film kunnen kijken. Het lijkt haast wel een basisbehoefte te zijn geworden om online te zijn. Ook TV kijken is niet meer als vanouds, interactieve televisie is de nieuwe norm. We willen programma’s kijken wanneer het ons uitkomt en willen live meekijken naar voetbalwedstrijden. Om gebruik te maken van je telefoon, internet en misschien ook wel TV heb je een goed internetabonnement nodig. Er zijn in Nederland veel internet en telefonie leveranciers en daarom ook veel aanbod van goede pakketten. Door het grote aanbod aan abonnementen is het soms lastig om een pakket te vinden die goed bij je past. Ben je een ander pakket tegengekomen die beter bij je past en wil je overstappen dan kun je dat makkelijk online regelen.

Abonnementen opzeggen

Wil je bijvoorbeeld je KPN abonnement opzeggen dan kun je dit gemakkelijk online regelen. Het kan zijn dat je een jaarabonnement hebt afgesloten, in dit geval zal het abonnement eindigen op de contract datum. Ook daarvoor is het slim om dit online zwart op wit vast te leggen zodat de leverancier in kwestie niet zomaar het contract met een jaar verlengen en jij hierdoor geen nieuw pakket kunt aanvragen. Als je liever geen telefonisch contact wilt opnemen met jouw leverancier en wil je het opzeggen van je abonnement zo snel mogelijk in orde maken dan kan dit gemakkelijk via 123opzeggen. Het enige wat je hoeft te doen is de vakjes invullen met de gevraagde gegevens, er wordt automatisch een email klaargemaakt en die wordt vervolgens verzonden naar de leverancier om jouw abonnement op te zeggen.

Online opzeggen

Het opzeggen van een abonnement hoeft niet moeilijk te zijn. Dit kan vaak telefonisch, per brief of per contactformulier. Als je geld wilt besparen door naar een andere leverancier over te stappen is het prettig om dan de opzegging online te regelen. Je voorkomt hiermee dat je lang in de wacht staat aan de telefoon en je ontloopt de verkooptrucjes van de telefonische medewerkers. Door dit online in orde te maken heb je schriftelijk bewijs op zak mocht dit nodig zijn. Ook gaat het online opzeggen vaak veel sneller dan via de telefoon.

Geef een reactie