Sunshower: De nieuwe ontspanning

Geniet jij graag van het leven en wil je je badkamer een welnessmakeover geven? Dan beveel ik je zeker een sunshower aan!

Wat is het?

Sunshower is een product die je kan plaatsen in jouw douche en zorgt voor een verbetering van je gezondheid en tegelijkertijd ontvang je een ontspannen wellness gevoel. Ik heb ook ondertussen al twee jaar een Sunshower in huis en dit zorgt voor heel ontspannende douchemomenten. Een sunshower zendt UV-straling uit waardoor je vitamine-D in het lichaam zult opnemen, terwijl je aan het douchen bent. Ondertussen krijg je ook een gezond bruin kleurtje erbovenop. Dit vindt ik een zeer positief punt voor in de winter, want zelfs dan zal je een kleurtje kunnen hebben. Daarbij heb je ook een infraroodlamp waar ik meer zal over zeggen in de volgende topic.

Verschillende keuzes

Je hebt ook verschillende keuzes van sunshowers. Diegene die ik jou zou aanbevelen is de Sunshower Combi. Dit is een combinatie van 3 apparaten. Eerst heb je het infrarood apparaat. De infrarood zal dienen voor jou een aangename warmte te geven tijdens het douchen. Dit is dan ook weer een groot pluspunt tijdens een ijskoude winter. Als ik thuis kwam na een lange dag werken, kon ik genieten van een warme, aangename douche. De 2 andere apparaten zijn diegene die de UV-stralen zullen uitstralen. Als je er 2 hebt, kan je deze perfect positioneren zodat heel je lichaam zou kunnen bruinen. Bijvoorbeeld staan ze bij mij links en rechts in de douche. Ik raad je wel aan om maximum 10 minuten dit te gebruiken want het te lang en te veel gebruiken is ook niet zo gezond. Ik gebruik ze meestal 5 dagen in een week om er optimaal van te kunnen genieten. Voor de rest heb je nog andere varianten zoals: Solo, Duo, enz. Solo is alleen een UV-lamp en infraroodlamp en zal natuurlijk goedkoper zijn. Voor andere varianten te bekijken, neem je best een kijkje op https://www.bodyfitwebshop.nl/sunshower

Aanrader voor iedereen Het is zeker een aanrader voor mensen die graag genieten van hun douchemoment. Het is bovendien gezond omdat je de extra Vitamine D erbovenop krijgt. Heb je interesse om er nu zelf eentje te kopen? Surf dan naar https://www.bodyfitwebshop.nl/sunshower . Deze website is volledig betrouwbaar en biedt perfecte kwaliteit.