Marie & Arthur – een ontspannen bruiloft in het park

Het briefpapier en de decoraties voor de bruiloft van Marie en Arthur zijn liefdevol ontworpen, er zijn kleine glaasjes met zelfgeureerd zout als gastgeschenk, een bruidstaart met een verloop in aquatinten en een natuurlijke, ongedwongen bruidsstijl. Een mooie DIY-bruiloft. Maar wat me raakt aan deze bruiloft en waarom je hier alles kunt zien, komt door iets heel anders: de foto’s van de bruiloft van Marie en Arthur stralen echte emoties uit: glimlachen, lachen, huilen, vriendinnen met tranen in hun ogen, vrienden die Bak bruidstaarten, een ontroerde vader van de bruid. Alles erin. En dat is waarschijnlijk nog maar het topje van de berg emoties die we hier op de foto’s zien.
Voor Marie en Arthur zijn het ook niet de attributen die hun huwelijk zo bijzonder maken – de gratis ceremonie met een eigen ritueel maakt hun huwelijk uniek vanuit hun oogpunt, en natuurlijk was het grote moment voor Marie dat haar Arthur een diamanten trouwring om haar vinger schoof.

Dat vind ik leuk! Individueel briefpapier, spectaculaire decoraties en uitgebreide bruidstaarten kunnen een mooie bruiloft mooier maken en de stemming ondersteunen – maar eerlijke vreugde, liefde en echte vriendschap zijn de onschatbare basis voor een goed feest. Dus leer van Marie en Arthur. Nodig de mensen uit die je echt om je heen wilt hebben, betrek ze bij de voorbereidingen en de trouwdag, laat ze delen in je vreugde. Het goede eraan: het is ongelooflijk ontspannend als je gasten in de buurt hebt, met wie het goed is, als alles niet perfect gaat, met wie je geen remmingen hebt om gevoelens te tonen en die een handje helpen. Dat maakt de stemming los. Als je dan nog een paar mooie dingen in de pot gooit, is het mengsel perfect voor een ontspannen huwelijksfeest.

De bruid herinnert zich het mooiste moment van de bruiloft

‘Het beste moment van onze bruiloft was toen mijn vader me naar voren leidde. De zanger gaf me al kippenvel, toen mijn vader, die me vol trots en emotie op de hand klopte, en halverwege verwelkomde ons petekind me met zijn suikerzoete glimlach. Op dat moment was de sereniteit die ik de hele ochtend had volledig verdwenen en overweldigden mijn emoties me. “

De bruidegom herinnert zich de eerste aanblik van de bruid

Het mooiste moment is en blijft het moment waarop je de bruid voor het eerst ziet en de emoties losbarsten – er blijft niets over van koelte of nonchalance. “