Infrarood sauna kopen bij Bodyfit

Wil jij een infrarood sauna kopen? Breng dan ook eens een bezoek aan de showroom van Bodyfit in Zeewolde. Bodyfit is specialist op het gebied van wellness en hier vind je dan ook diverse zwembaden, sauna’s, stoombaden, spa’s, jacuzzi’s en infraroodcabines.

Infrarood sauna kopen in plaats van een Finse sauna

Infrarood sauna kopen

Als je een infrarood sauna wilt kopen dan heb je al de keuze gemaakt tussen een infraroodcabine en een traditionele Finse sauna. Er zijn namelijk verschillen tussen deze twee. Eigenlijk mag een infraroodcabine ook geen sauna genoemd worden. Dit heeft te maken met de hoogte van de temperatuur en de luchtvochtigheid. Dat is namelijk verschillend. De warmte door de infraroodstralen dringt diep door in de huid. Dit gaat een stuk sneller dan de warmte van een traditionele sauna. Daarom mag je in een infraroodcabine ook niet langer dan 20 minuten verblijven.

Een infraroodcabine binnen plaatsen

Infrarood

Het voordeel van een infrarood sauna kopen is dat je deze makkelijker binnen kunt plaatsen. Een traditionele sauna wordt vrijwel altijd in de tuin geplaatst. Een infraroodcabine kan je ook in de badkamer, op zolder of in welke kamer dan ook plaatsen. Doordat het maar een klein hokje is, heb je vaak meer mogelijkheden om hem te plaatsen en hoef je ook niet direct in het bezit te zijn van een extreem groot huis of tuin. Zeker bij een specialist als Bodyfit kun je bovendien ook een infrarood sauna op maat laten maken zodat ook een schuin dak geen probleem hoeft te zijn.  Er kan een infraroodcabine op maat gemaakt worden voor alle ruimtes. Dus ook met schuine daken of vreemde formaten. Breng vooral een bezoek aan de showroom van Bodyfit en laat je informeren over de mogelijkheden. Een adviseur kan je adviseren over jouw specifieke situatie zodat je een infrarood sauna vindt die bij jou past.