Hoe draag je witte enkellaarsjes?

Ik heb een hele lichte en luchtige kledingkast, dus het was slechts een kwestie van tijd voordat ik een witte enkellaars aan mijn kledingkast zou toevoegen. Ik ga niet liegen, tot vorig jaar was ik niet erg geïnteresseerd in het stylen ervan, omdat ik me comfortabel voelde met mijn neutrale boots in herfst en winter. Maar omdat witte slofjes het afgelopen jaar steeds populairder zijn geworden, besloot ik om te kijken waar ze allemaal over gingen.

Ik denk dat de belangrijkste aantrekkingskracht van de witte enkellaars is dat hij een beetje onverwacht is, waardoor hij meer fashion-forward aanvoelt. Toch is het een neutrale kleur , dus hij past vrijwel bij alles in je garderobe. Of je nu een chiquere witte boots wilt, of iets meer casual, dit artikel is je gids voor het dragen van witte enkellaarzen dit seizoen.

Hoe draag je witte enkellaarsjes

Ik wil nooit dat je iets koopt en het dan in je kast laat zitten, omdat je niet zeker weet hoe je het in je kledingkast moet laten werken. Dus laten we de vele manieren om ze te stylen op een rijtje zetten, zodat je kunt zien waar je witte enkellaarzen mee kunt dragen, zodat je weet of ze geschikt zijn voor je garderobe.

Hoe witte enkellaarzen aan te kleden

Ik denk dat de belangrijkste sleutel tot het aankleden van je enkellaarsjes het kiezen van een boots is die een meer geklede uitstraling heeft. Ik deel de verschillende soorten witte boots later in dit bericht uit. Maar hier zijn een paar manieren om ze te combineren voor een geklede outfit:

  • Draag een monochroom wit op wit outfit.
  • Combineer een wit boots met spitse neus met een uitlopende jurkbroek dress
  • Combineer een stiletto witte boots met een kokerrok en blazer
  • Style een little black dress met een paar witte laarsjes en een witte clutch

Geef een reactie