Een klein tuinhuis voor elk formaat tuin

Je hebt een kleine tuin maar je zou wel heel graag opslagruimte willen? Helaas, een schuur of tuinhuis neemt altijd veel ruimte in beslag en die ruimte heb je niet. Maar wacht, er is een oplossing: koop een klein tuinhuis!

Tuinhuizen zijn doorgaans vrij groot maar gelukkig zijn er tegenwoordig ook extra kleine modellen op de markt. Je kunt er zelf eentje bouwen of online zoeken naar een expert. De voorkeuren van een klein tuinhuis – ongeacht of je tuin ook klein is:

klein tuinhuis
  • je houdt veel tuin over
  • je kunt er veel spullen in kwijt maar slaat niet te veel op
  • het tuinhuis is niet te dominant in de inrichting van je tuin

Opslagruimte raakt vol

Waarschijnlijk weet iedereen wel dat wanneer je opslagruimte hebt, je dit vaak ook volledig benut. Dat wil zeggen: je gaat meer dingen bewaren die je eigenlijk niet nodig hebt of niet meer gebruikt. Dat is toch eigenlijk heel zonde? Met een klein tuinhuis zul je nooit teveel onnodig opslaan want dat past gewoon niet. 

Niet dominant

Een klein tuinhuis is daarnaast handig als je niet wil dat het tuinhuis een te dominante rol speelt in je tuin. Een tuinhuis is al snel zo groot dat je niets anders meer kunt zien in je tuin en dat is gewoon zonde van al het groen.