Accountantskantoor Eindhoven

Ongeveer twee jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen als ZZP-er. Ik zocht een accountantskantoor in Eindhoven die mij bij mijn administratieve zaken kon helpen. Via via ben ik terecht gekomen bij Slim-advies.nl en daar ben ik nog altijd erg blij mee, want zij helpen mij werkelijk bij alles.

Aangiftes

Elk kwartaal moet de BTW-aangifte gedaan worden. Zelf heb ik daar echt geen tijd voor. Dit doet Slim-advies dus voor mij. Net als de jaarlijkse aangifte, ook deze verzorgen zij voor mij.

Nog veel meer

Maar dat is niet het enige. Slim-advies zorgt eigenlijk voor alle administratieve zaken die ik anders zelf zou moeten doen. Zo maken zij bijvoorbeeld ook de jaarrekening op voor mij. Dit is heel veel werk en ik heb daar zelf geen kaas van gegeten. Dat is een heel specifiek vakgebied en ik heb die kennis niet. Zij weten precies hoe alles werkt. Zij hebben aangegeven welke gegevens ik bij moet houden en hoe ik deze bij moet houden. Dat doe ik dan ook consequent. En als zij beginnen met de jaarrekening of een aangifte stuur ik hen de gevraagde gegevens toe. Zij regelen de rest voor mij. Geweldig dus. Ik ben dus een tevreden klant!